Activiteitenkalender

Workshop Initiatie Detectie

Wandeling met Picknick

Datum: Zondag 13 september 11.30
Locatie: parkeerplaats bij Restaurant de Kriekeput aan de Schaijkseweg (Herpen)

Kosten (incl lunch)
7,50 euro pp voor leden
10 euro pp voor niet-leden

Dit bedrag kan tegelijk met je aanmelding, overgemaakt worden op
NL16 INGB 0008785216 t.n.v. Australian kelpie association ovv Picknick.

Opgeven: stuur een mailtje met je naam, het aantal personen en telefoonnummer naar: info@australiankelpieassociation.nl (opgeven = betalen!)

Workshop Hondenfotografie strand

Datum: 17 oktober 2020

Locatie: Routiers Maasvlakte, 50 Hormuzstraat, 3199 KW Maasvlakte Rotterdam

In het tweede ( uitgestelde) deel gaan we naar het strand! Ed en Annemarie van der Hilst leggen ons uit waar we rekening mee moeten houden bij het maken van buitenfoto’s en met name strandfoto’s.
Daarna gaan we wandelen en foto’s maken. Al lopend krijgen we de nodige instructies.
Ook in deze sessie is het de bedoeling dat je met je eigen camera (telefoon/ mobiel/ spiegelreflexcamera) aan de slag gaat.
Je krijgt ook een HAND-OUT
Daar waar we afspreken is vlak bij een restaurant zodat we na afloop, op eigen kosten, een drankje/hapje kunnen nemen.

Voor leden: €15,=
Voor Niet Leden €20,=
Opgeven voor 01-08-2020 d.m.v. een mail naar activiteiten@australiankelpieassociation.nl en het overmaken van het verschuldigde bedrag naar NL16I NGB 0008 7852 16

Weekendtrip AKA

Datum: 16 t/m 19 april 2021

We gaan een weekeinde kamperen (al dan niet met je eigen tent, caravan, camper of het huren van een Safaritent)
We gaan naar deze camping:
We komen vrijdag aan, verzamelen ons, praten wat bij en maken eventueel een wandelingetje.
Zaterdag en zondag staan ook in het teken van wandelen, eventueel gezamenlijk eten maar er zal ook ruimte voor eigen invulling zijn. Tijd om iets met de kinderen te doen, een boekje te lezen, te kanoën of iets anders.
Het wordt een gezellig, relaxt weekeinde!
Ga je mee? Laat het ons dan even weten.
info@canetrain.nl of activiteiten@australiankelpieassociation.nl
“Reserveren via Annet van Camping Spineuse”
info@camping-spineuse.be en info@canetrain.nl in de cc
met vermelding van