Activiteitenkalender

Wandelen en pannenkoeken eten

18 september 2022

Op 18 september 2022 gaan we wandelen in het Leenderbos. Daar is een mooie losloop zone waar de honden vrij hun ding kunnen doen.
Wij spreken af om 11u30, op de parking Strijperpad 5 5595XR Leende. Van daar uit vertrekt een afgepeilde wandeling door de losloop zone, dit is ongeveer 4 km.
Na de wandeling gaan we een pannenkoek eten in de Clown. Honden zijn hier welkom.
Voor 01 september 2022 aanmelden bij activiteiten@australiankelpieassociation.nl met vermelding van het aantal personen die komen en of je mee een pannenkoek gaat eten of niet.
Voor leden is het meewandelen gratis, bij het verzamelen zorgen we voor een natje en een droogje. Eten en drinken bij het pannenkoekenhuis is voor eigen rekening.
Voor niet leden is het meelopen 2,50 Euro de persoon. Uiteraard geldt daar ook voor dat het eten voor eigen rekening is.

Workshop mantrailing

9 oktober 2022

Op 9 oktober aanstaande organiseren we een workshop Mantrailing.

We starten om 10:00 uur in de buurt van de Fabrieksstraat, Budel. De precieze locatie met instructies hoe te rijden wordt via de mail aan iedere deelnemer toegestuurd.

Je kunt je tot 1 oktober aanstaande aanmelden via activiteiten@australiankelpieassociation.nl  met vermelding van het aantal personen en aantal honden die komen.

De kosten bedragen €10,00 per combinatie baasje/hond voor leden en €15,00 voor niet-leden.

De AKA zorgt voor koffie/thee met iets lekkers.

Reacties zijn gesloten.