Wandeling met picknick 2020

13 september gingen we erop uit om gezellig samen te wandelen en te picknicken in Herpen! Het was zondag en het weer was fantastisch. Helaas waren we daardoor niet de enige die besloten hadden om een boswandeling te maken (lees: het was vooral vooraan in het bos enorm druk). Maar je moet er wat voor over hebben om in Nederland in een losloopgebied te gaan wandelen dat ook nog een beetje centraal ligt. Gelukkig nam de drukte af toen we een eindje verder het bos in liepen en zo konden onze kelpies lekker rennen en racen over de zandvlakte met modderpoel. Ook daar werd door een aantal hondjes dankbaar gebruik van gemaakt. Terwijl zij genoten werd er gezellig gepraat en gelachen. Eenmaal terug bij de parkeerplaats hadden we het geluk dat er twee picknicktafels vrij waren met daaromheen niemand te bekennen. Hier hebben we een heerlijke lunch gegeten, terwijl de hondjes voldaan in de schaduw in de auto of onder de picknicktafels uit konden rusten. Iedereen die mee is geweest bedankt voor de gezelligheid!

 

Klik op de foto’s voor een vergroting

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.